Home

Cresteti vanzarile pe Amazon prin poze de produs realizate profesional!

Vizitatorii de pe Amazon se ghideaza dupa trei lucruri in decizia de achizitionare a unui produs: fotografia produsului, descrierea calitatilor acestuia si pretul. Dintre toate acestea, fotografia este primul impact cu produsul dumneavoastra! O fotografie profesionala, care scoate in evidenta calitatile produsului, va face diferenta dintre navigare pe site si vanzare.

Folosim aparatura profesionala, lumini de studio, cunostinte despre lumina si material, ce face ca un obiect sa fie placut ochiului si ce nu, si cu acest bagaj fotografic va vom ajuta sa aveti fotografii de cea mai buna calitate, care sa va scoata in fata competitorilor.

Trimiteti-ne un email la fotofilm365@gmail.com cu urmatoarele detalii si va vom contacta pentru a va face cea mai potrivita oferta:

  • ce produs vreti sa vindeti pe Amazon
  • cate fotografii doriti sa facem
  • daca aveti nevoie de un model
  • daca doriti un filmulet de prezentare

About

Foto Film 365 este un studio profesional de 100mp, complet echipat cu aparatura foto-video de cea mai buna calitate.

Avem o vasta experienta in domeniul fotografiei si filmului de prezentare, experienta pe care dorim sa o punem in slujba vanzarii produselor dumneavoastra pe Amazon.

Fotografii pe fundal alb/ in decor

Pentru Amazon, prima fotografie trebuie sa arate exact componenta pachetului pe care il va primi cumparatorul. Este  poza descriptiva, pe fundal alb, care trebuie sa acapareze atentia, este poza care trebuie sa spuna ca acesta este cel mai bun produs dintre cele afisate.

Restul fotografiilor pot fi atat pe fundal alb cat si cu plasarea subiectului intr-un peisaj. Fotografiile pot fi realizate pe fundal Chroma Green si apoi adaugam orice fundal doriti.

Film de prezentare pentru Amazon

Luati in calcul faptul ca, cel mai probabil, concurenta foloseste deja promovarea si pe canale video si e foarte usor sa rameti in urma daca nu tineti pasul cu concurenta. Va oferim servicii de productie video si editare pentru prezentari corporate, prezentari personale, de produs sau de servcicii.

Daca businessul consta in vanzarea pe <strong>AMAZON</strong>, atunci <strong>NOI SUNTEM SOLUTIA</strong> completa pentru o prezentare perfecta a produselor dumneavoastra! Contactati-ne pentru o oferta completa foto-video si impreuna vom pregati listarea perfecta pentru Amazon.

Filmul de prezentare poate fi o scurta filmare care sa arate modul de utilizare a produsului sau poate fi o prezentare 360 a produsului

Contact

Deschis NON STOP, dar pe baza de programare!

Programari la: Telefon: 0770 280 911
Email: fotofilm365@gmail.com
Facebook.com/fotofilm365

Studioul foto este amplasat in zona comerciala a complexului Doamna Ghica Plaza, in zona Bucur Obor-Colentina, mai exact pe strada Paharnicul Turturea nr. 18 bis (fosta intrare Dumitru Slugeru), langa magazinul Lidl.

Cum ajungi la noi:

  • Autobuz: 143, statia Lidl Baicului
  • Tramvai: 21 si 36
  • Metrou: Obor si Iancului

Adresa pentru GPS:
Str. Dumitru Slugeru nr 18, corp C.
Sector 2, Bucuresti.

Vecinatati: Baicului, Obor, Doamna Ghica, Colentina, Delfinului, Pantelimon, Iancului